top of page
Attisch-shoot201_ps.jpg

Hallo en welkom! 

Ik ben Isabelle, het gezicht achter Biokapsalon Attisch in Nieuwpoort en de natuurlijke verzorgingsproducten I’m Bio Energetic.
 

Hoe het begon 

Na problemen door mijn huidallergie en de ontdekking dat reguliere haarproducten uit plastiek en andere chemische troep bestaan, gooide ik het over de natuurlijke boeg. 

Door constant te experimenteren met nieuwe planten- en kruidencombinaties, zijn mijn zelfgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten ontstaan. I’m Bio Energetic is ontwikkeld voor mensen die de allerbeste verzorging voor haar en huid willen, zonder kunstmatige toevoegingen.

De benaming ‘I’m Bio Energetic’ is geïnspireerd op mijn eigen naam, Isabelle Monteny. Energetic staat ervoor dat de shampoos en conditioners ingestraalde kristallen bevatten. Zo ontvang je thuis een stukje positieve energie.
 

Draag zorg voor jezelf én het milieu

Door het gebruik van 100% natuurlijke producten draag je zorg voor jezelf én het milieu. De verpakkingen zijn recyclebaar en indien mogelijk ben je altijd welkom in Biokapsalon Attisch om je fles bij te vullen. 

Bovendien schenk je bij elk gekocht item automatisch een bijdrage aan het Ujeli Care Centre, een vrijwilligersorganisatie die gratis gezondheidszorg biedt aan kansarme kinderen in Nepal. 

Ik wens je veel plezier toe met de producten.

Veel liefs,

Isabelle

bottom of page